bruidsmode.jpg
Bruidsmode
Trouwpakken.jpg
Trouwpak
feestlocatie.jpg
Feestlocaties
trouwlocatie.jpg
Trouwlocaties
trouwringen.jpg
Trouwringen
bedankjes.jpg
Bedankjes
fotograaf.jpg
Fotografen
trouwfilm.jpg
Trouwfilm
bruiloftmuziek.jpg
Bruiloftmuziek
bruidsboeket.jpg
Bruidsboeket
bruidstaart.jpg
Bruidstaart
trouwambtenaar.jpg
Trouwambtenaar
trouwkaart.jpg
Trouwkaarten
trouwvervoer.jpg
Trouwvervoer
partyverhuur.jpg
Partyverhuur
weddingplanner.jpg
Weddingplanner
catering.jpg
Catering
beauty.jpg
Beauty
bruidskapsel.jpg
Bruidskapsels
sfeermakers.jpg
Sfeermakers
Photobooth-huren-categorie.jpg
Photobooth-huren
huwelijksnacht.jpg
Huwelijksnacht
vrijgezellenfeest.jpg
Vrijgezellenfeesten
Haaraccessoires_Bruiloft.jpg
Accessoires


Bruidswinkels in Groningen: tips om een goede bruidswinkel te vinden.


Trouwen is iets heel speciaals. Nadat je die prachtige verlovingsring om je vinger geschoven hebt gekregen, is de perfecte jurk vinden een volgende stap. Voor deze stap geven wij jullie een aantal tips over hoe je een goede bruidswinkel vindt.

Er wordt naar je geluisterd

Een heel belangrijk punt, is dat er goed naar je geluisterd wordt. De verkoopster moet als doel hebben dat jij er mooi uit ziet in jouw eigen ogen. Ze probeert daarin natuurlijk de mening van bijvoorbeeld jouw moeder of vriendinnen te verwerken, maar uiteindelijk gaat het echt om jou! Het is jouw bruiloft en jij moet er goed uitzien. Heb je het gevoel dat er niet naar je geluisterd wordt? Ga dan naar een andere winkel! Zo weet je zeker dat jouw belang voorop komt te staan. 

Een goede bruidswinkel let op meer dan alleen de jurk

De jurk is ontzettend belangrijk, maar de accessoires maken het geheel wel af. Een goede bruidswinkel hoort hierin passend advies te geven. Als ze accessoires in het assortiment hebben, betekent dat jij helemaal klaar bent voor je bruiloft. Alles is dan in één winkel mogelijk. Ook is het belangrijk dat ze advies geven over je schoenen, bij een lange jurk, zie je deze liever niet. Bij een korte jurk, kun je hiermee juist een statement maken. Je mag hier zeker naar vragen!

Een perfect passende jurk

Dan heb je jouw perfecte jurk gevonden en dan past deze niet! Dat is echt een rampscenario, maar kan wel gebeuren. Zorg dat degene die jouw jurk vermaakt, ook de maten meet. Zo weet je zeker dat er geen miscommunicatie kan ontstaan tussen de verkoopster en de coupeuse. 

Goede recensies

Meningen van andere doen er toe! Wat zij hebben meegemaakt in een winkel, kan ervoor zorgen dat jij de juiste keuze kunt maken. Natuurlijk blijven er altijd mensen zeuren, dus neem niet alles te letterlijk, maar kijk naar het algemene cijfer. Lees ervaringen, dan weet je wat je kunt verwachten.

De perfecte bruidswinkel Groningen

Een tip van ons over een goede bruidswinkel Groningen: Weddingwonderland. Deze winkel is uitstekend en voldoet aan alle bovenstaande eisen. Dat scheelt zoeken. Voor meer informatie kun je kijken op de website: Weddingwonderland.nl

 

Twitter Trouwen in Twitter trouwennieuws Facebook Blog logo

190_190_vierkant_1.jpg Groningen
fotorette_bruidsfotograaf.jpg Groningen
Banner-BijZondere_trouwringen.jpg Groningen
de_schatkamer_juweliers_trouwringen.jpg Groningen