bruidsmode.jpg
Bruidsmode
Trouwpakken.jpg
Trouwpak
feestlocatie.jpg
Feestlocaties
trouwlocatie.jpg
Trouwlocaties
trouwringen.jpg
Trouwringen
bedankjes.jpg
Bedankjes
fotograaf.jpg
Fotografen
trouwfilm.jpg
Trouwfilm
bruiloftmuziek.jpg
Bruiloftmuziek
bruidsboeket.jpg
Bruidsboeket
bruidstaart.jpg
Bruidstaart
trouwambtenaar.jpg
Trouwambtenaar
trouwkaart.jpg
Trouwkaarten
trouwvervoer.jpg
Trouwvervoer
partyverhuur.jpg
Partyverhuur
weddingplanner.jpg
Weddingplanner
catering.jpg
Catering
beauty.jpg
Beauty
bruidskapsel.jpg
Bruidskapsels
sfeermakers.jpg
Sfeermakers
Photobooth-huren-categorie.jpg
Photobooth-huren
huwelijksnacht.jpg
Huwelijksnacht
vrijgezellenfeest.jpg
Vrijgezellenfeesten
Haaraccessoires_Bruiloft.jpg
Accessoires


Je eigen rode loper ontwerpen voor je trouwdag
 

rode loper voor je trouwdag

Gefeliciteerd met jullie trouwplannen! Een spannende, maar leuke tijd breekt aan. Wij snappen heel goed dat je even in de stress schiet, maar dat is echt nergens voor nodig. Het internet staat vol tips en ideeën, dus je hoeft het niet allemaal zelf te bedenken. In dit artikel vertellen we je alles over de rode loper, want deze is echt onmisbaar tijdens jullie mooiste dag. Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om je eigen rode loper te ontwerpen. Wil je meer weten? Lees dan gauw verder…

Je bruiloft plannen? Vergeet de (rode) loper niet!

Wij zijn van mening dat een (rode) loper absoluut niet mag ontbreken tijdens jullie grote dag. En mocht rood nou niet echt jullie thema kleur zijn, dan zijn er ook nog andere mogelijkheden. Lopers zijn namelijk in verschillende kleuren verkrijgbaar. Het is maar net wat je wilt en wat het beste bij jullie bruiloft past. 

Trouwringen

Geef je bruiloft een persoonlijk tintje

Wij merken dat een persoonlijke touch een steeds grotere rol gaat spelen op bruiloften. Je vraagt je vast af hoe je een persoonlijk tintje aan je bruiloft kunt geven… Daar hebben wij antwoord op! Het begint allemaal met het thema van jullie bruiloft. Alles moet namelijk op elkaar afgestemd worden qua kleur en materiaal. Wanneer je dit voor ogen hebt, kan er verder gepland worden. 

Ontwerp een unieke loper voor jullie mooiste dag

Wat is er nou unieker dan jullie eigen ontworpen rodeloper? Bij Rodelopers.com kun je je eigen unieke loper met print ontwerpen. Zo kun je bijvoorbeeld een loper met logo en/of tekst bestellen. Deze loper wordt voorzien van een digitaal geprinte slijtvaste opdruk. Op deze manier kun je je eigen ontwerp eenvoudig op een loper laten drukken. Deze kwaliteit is standaard voorzien van een sterke pvc-rug en is eenvoudig te reinigen. Heb je hier vragen over? Mail dan naar info@gjfloors.nl. 

Rode loper bruiloft

Een eyecatcher bij binnenkomst

Met een (rode) loper geef je je gasten een warm onthaal. De loper bij de entree vormt de eerste eyecatcher bij binnenkomst. Bij het lopen over zo’n (rode) loper voel je je vanzelfsprekend bijzonder en je waant je heel even in Hollywood. Ik weet zeker dat je gasten dit ook zo zullen beleven. Het is een belangrijke dag waar zij getuige van mogen zijn. 

Verschillende lopers

Mocht je geen tijd hebben voor een eigen ontworpen loper, dan zou je ook voor een ‘standaard’ loper kunnen kiezen. De klassieke en traditionele rode loper is de meest gebruikte loper. Je ziet ze bij filmpremières, ontvangsten van hoogwaardigheidsbekleders en onder de voeten van royalty. Maar niet ieder bruidspaar zoekt het in glitter of kleur. Een witte loper past perfect bij iedere bruiloft. Het enige nadeel is dat een witte loper enorm besmettelijk is en daarom minder verkocht of verhuurd wordt. Uiteraard is hier wel een oplossing op bedacht! Zorg dat je een loper kiest met beschermfolie wat je vlak voor de bruiloft er af kan trekken. Hierdoor blijft de loper smetteloos, ook wanneer er tijdens de voorbereidingen overheen gelopen wordt. Mocht je helemaal weg zijn van glamour & glitter, dan is de luxe loper perfect voor jullie. Deze zal je met glans naar het altaar leiden. Een gouden of zilveren loper geeft net dat beetje extra.

Witte loper bij trouwlocatie

Tot slot: vergeet de accessoires niet!

Een loper is pas compleet met de juiste accessoires. Denk aan spullen als gekleurde ducttape of dubbelzijdig tape. Deze dingen zijn onmisbaar want hiermee kun je de loper mooi strak neerleggen. Om het helemaal af te maken kun je gebruik maken van afzetpaaltjes en koorden. 

Twitter Trouwen in Twitter trouwennieuws Facebook Blog logo

fotorette_bruidsfotograaf.jpg Groningen
Banner-BijZondere_trouwringen.jpg Groningen
banner_trouwlocatie_de_pompstee.jpg Groningen
190_190_vierkant_1.jpg Groningen