bruidsmode.jpg
Bruidsmode
Trouwpakken.jpg
Trouwpak
feestlocatie.jpg
Feestlocaties
trouwlocatie.jpg
Trouwlocaties
trouwringen.jpg
Trouwringen
bedankjes.jpg
Bedankjes
fotograaf.jpg
Fotografen
trouwfilm.jpg
Trouwfilm
bruiloftmuziek.jpg
Bruiloftmuziek
bruidsboeket.jpg
Bruidsboeket
bruidstaart.jpg
Bruidstaart
trouwambtenaar.jpg
Trouwambtenaar
trouwkaart.jpg
Trouwkaarten
trouwvervoer.jpg
Trouwvervoer
partyverhuur.jpg
Partyverhuur
weddingplanner.jpg
Weddingplanner
catering.jpg
Catering
beauty.jpg
Beauty
bruidskapsel.jpg
Bruidskapsels
sfeermakers.jpg
Sfeermakers
huwelijksnacht.jpg
Huwelijksnacht
vrijgezellenfeest.jpg
Vrijgezellenfeesten
bruidsaccessoires.jpg
Accessoires

Kim Kroeze FotografieNaar de website van Kim Kroeze Fotografie

Wauw! Jullie hebben trouwplannen!

Wat een geweldig nieuws en wat zal dat een bijzondere dag gaan worden. Een dag vol van herinneringen. Een mooie trouwjurk van jou en een fantastisch trouwpak van hem. Familie en vrienden die jullie een warm hart toedragen. De perfecte locatie waar het huwelijk plaats gaat vinden. De trouwringen met speciale betekenis voor jullie. En natuurlijk…..het moment waarom alles draait….het uitspreken van de liefde voor elkaar door het JA woord te geven. Deze bijzondere dag zou ik heel graag met jullie meebeleven door alles wat jullie belangrijk vinden vast te leggen in een bruidsreportage

Een ongedwongen trouwreportage

Natuurlijk is het voor jullie belangrijk om te weten hoe ik te werk ga en wat voor persoon ik ben. Om te kijken of ik deze dag vast kan leggen op de foto’s zoals jullie het hebben bedoelt en beleefd. Ik heb een spontaan karakter en mijn manier van werken is ongedwongen. De liefde en plezier staan voor mij voorop en dat zal zeker te zien zijn op de foto’s. Mocht je denken ‘zij past bij ons’ en ben je nieuwsgierig geworden hoe het verder gaat dan kan je contact met mij opnemen voor een kennismakingsgesprek bij mij thuis. We nemen dan jullie wensen door en ik kan aangeven wat ik voor jullie kan betekenen. Dit alles zal worden vastgelegd in een op maat gemaakte offerte. Als jullie dan tegen mij JA zeggen dan volgt 4 weken voor de trouwdatum een nieuwe afspraak. Dan kom ik bij jullie thuis om alles in detail door te spreken en dan kunnen we eventueel ook gezamenlijk de locaties gaan bekijken.

Trouwalbum

Later nog eens weer terug kijken op deze dag vol herinneringen, bijzondere momenten, de lach en misschien ook een traan?! Dat kan door de bruidsreportage in een prachtig trouwalbum door mij te laten verzorgen. De mogelijkheden zijn legio: een Palazzo album of een digitaal album. Specifieke wensen? Laat het mij weten en jullie zullen ook mijn creatieve kant ontdekken. Misschien tot snel zodat ik jullie op weg kan helpen naar deze speciale dag.

Meer weten?

Naast trouwreportages doe ik ook o.a. portret, baby, zwangerschap fotografie en nog veel meer. Kijk op www.kimkroeze.nl voor mijn portfolio. Wil je meer informatie over de mogelijkheden en prijzen neem dan gerust contact met me op.

Keverkleuven 10
9403ZC te ASSEN
Tel: 06 20136650
Email: info@kimkroeze.nl
Internet: www.kimkroeze.nl

 

Vraag hier direct een offerte of informatie aan bij:
Kim Kroeze Fotografie


Naam* Trouwdatum
Woonplaats    
Email*    
Telefoon*    
Optie
Toelichting:*
Vul hier zo uitgebreid mogelijk uw wensen in.
 
Terug naar het advertentieoverzicht .
Twitter Trouwen in Twitter trouwennieuws Facebook Blog logo

fotorette_bruidsfotograaf.jpg Groningen
de_schatkamer_juweliers_trouwringen.jpg Groningen
Banner-BijZondere_trouwringen.jpg Groningen
banner_trouwlocatie_de_pompstee.jpg Groningen