bruidsmode.jpg
Bruidsmode
Trouwpakken.jpg
Trouwpak
feestlocatie.jpg
Feestlocaties
trouwlocatie.jpg
Trouwlocaties
trouwringen.jpg
Trouwringen
bedankjes.jpg
Bedankjes
fotograaf.jpg
Fotografen
trouwfilm.jpg
Trouwfilm
bruiloftmuziek.jpg
Bruiloftmuziek
bruidsboeket.jpg
Bruidsboeket
bruidstaart.jpg
Bruidstaart
trouwambtenaar.jpg
Trouwambtenaar
trouwkaart.jpg
Trouwkaarten
trouwvervoer.jpg
Trouwvervoer
partyverhuur.jpg
Partyverhuur
weddingplanner.jpg
Weddingplanner
catering.jpg
Catering
beauty.jpg
Beauty
bruidskapsel.jpg
Bruidskapsels
sfeermakers.jpg
Sfeermakers
Photobooth-huren-categorie.jpg
Photobooth-huren
huwelijksnacht.jpg
Huwelijksnacht
vrijgezellenfeest.jpg
Vrijgezellenfeesten
Haaraccessoires_Bruiloft.jpg
Accessoires


De mooiste decoratie voor een buiten bruiloft

 

Buiten trouwen bij Rietland
Foto: Rietland

Jullie hebben alles tot in de puntjes geregeld voor jullie bruiloft. De perfecte trouwlocatie is gevonden, de trouwkleding is doorgepast, de bloemen voor het bruidsboeket zijn uitgekozen en het vinden van een professionele bruidsfotograaf is ook gelukt! Maar dan ben je er nog niet. Er ontbreekt namelijk nog iets, de finishing touch... Maak je bruiloft compleet met prachtige decoratie. Je kunt voor de styling een bedrijf inhuren, maar je kunt ook zelf aan de slag gaan. Hier lees je alles over de decoratie voor een buiten bruiloft. En dat voor elk budget!

Met lampionnen creëer je een romantische sfeer

Lampionnen zijn niet meer weg te denken bij een bruiloft in de buitenlucht. Lampionnen zijn er in verschillende kleuren te verkrijgen en geven een romantische sfeer aan iedere feest- en trouwlocatie. Voor een speels effect kun je verschillende vormen en maten lampionnen gebruiken. 's Avonds kun je de lampionnen laten verlichten met ledlampen. Dit geeft een mooi effect en je hebt geen last van brandgevaar. De lampionnen kun je met visdraad, jute touw of gekleurd lint aan tenten of bomen hangen. 

Landelijke trouwlocatie
Foto: Rietland

De wegwijzer: een hot item overgewaaid vanuit Amerika

Wegwijzers zijn onmisbaar op een bruiloft en zeker wanneer je buiten trouwt! Dit is een trend dat vanuit Amerika is komen overwaaien. Met de wegwijzers wijs je je gasten de weg naar de ceremonie, de photobooth en het buffet. Is jullie bruiloft volledig in Bohemian style? Dan passen de houten wegwijsbordjes er perfect bij. Aan de wegwijzers zit een touw waardoor je ze gemakkelijk kunt ophangen. Ben je zelf enorm creatief aangelegd en hou je van knutselen? Aan de slag dan maar! De wegwijzers kun je heel gemakkelijk zelf maken. Voor inspiratie neem je een kijkje op Pinterest. 

Glazen potjes met verse bloemen

Verse bloemen mogen niet ontbreken op jullie mooiste dag. Bloemen zijn mooi, geven een romantische sfeer en zijn in iedere gewenste kleur te verkrijgen. Versier de tafels met leuke vaasjes met verse bloemen of hang de glazen potjes aan de ceremonie stoelen. Vraag je familie en/of vrienden of zij glazen potjes willen sparen. Deze potjes kun je versieren met leuke hartjes, jute touw etc. Vervolgens kan de bloemist deze glazen potjes voor jullie vullen met de bloemen die jij wilt en die natuurlijk ook weer perfect bij het bruidsboeket passen. 

Vaasjes met verse bloemen

Bordjes voor op je bruiloft

Naast de wegwijzers, zijn er natuurlijk nog veel meer leuke bordjes te verkrijgen. Het leuke aan bordjes op je trouwdag is de veelzijdigheid ervan: je kunt ze namleijk decoreren en stylen naar jouw wensen! Ga je voor de houten bordjes of wil je liever krijtborden? Op deze borden kun je bijvoorbeeld het dagprogramma kenbaar maken. Maar er zijn nog veel meer originele tekstborden en hangersn voor jullie bruiloft verkrijgbaar. Denk aan hangers met de tekst Mr. & Mrs. en Bride & Groom. Zo kan iedereen zien dat jullie het kerverse bruidspaar zijn!

Feestelijke pompons

Pompons zijn papieren ballen die een heel feestelijk effect geven door de vrolijke kleuren. Gebruik verschillende maten pompons op je bruiloft om een speels en feestelijk effect te creëeren. De pompons kun je met gekleurde linten, visdraad of jute touw ophangen. 

Pompons bruiloft

Slingers en ballonnen

Op een trouwfeest horen natuurlijk mooie slingers. Er is namelijk niets zo feestelijk als een schitterende slinger. Denk aan sierlijke slingers met hartjes en/of duiven, maar er zijn ook slingers verkrijgbaar met verschillende teksten. De slingers zijn weer goed te combineren met bijvoorbeeld harten ballonnen. Ballonnen zijn in diverse afmetingen en kleuren te verkrijgen. Er is voor ieder wat wils!

Photobooth of fotohokje huren

Jullie hebben overdag een bruidsfotograaf die alle mooie momenten vastlegt, maar 's avonds is de fotograaf niet altijd aanwezig. Daarom is het leuk om een photobooth te huren. Het levert superleuke foto's op die je gasten ook nog eens direct mee kunnen nemen als aandenken. Photobooths zijn er in veel verschillende soorten en maten. Van volkswagenbusjes of fotohokjes tot een fotopaal met retrolook. 

Er is dus ontzettend veel mogelijk op het gebied van decoratie. En het hoeft ook helemaal niet duur te zijn! Dus ook wanneer jullie geen geld meer overhouden voor de decoratie, kun je de trouwlocatie alsnog feestelijk aankleden. Door heel veel zelf te regelen en te maken, bespaar je veel geld. Succes!

Twitter Trouwen in Twitter trouwennieuws Facebook Blog logo

de_schatkamer_juweliers_trouwringen.jpg Groningen
190_190_vierkant_1.jpg Groningen
Banner-BijZondere_trouwringen.jpg Groningen
banner_trouwlocatie_de_pompstee.jpg Groningen