bruidsmode.jpg
Bruidsmode
Trouwpakken.jpg
Trouwpak
feestlocatie.jpg
Feestlocaties
trouwlocatie.jpg
Trouwlocaties
trouwringen.jpg
Trouwringen
bedankjes.jpg
Bedankjes
fotograaf.jpg
Fotografen
trouwfilm.jpg
Trouwfilm
bruiloftmuziek.jpg
Bruiloftmuziek
bruidsboeket.jpg
Bruidsboeket
bruidstaart.jpg
Bruidstaart
trouwambtenaar.jpg
Trouwambtenaar
trouwkaart.jpg
Trouwkaarten
trouwvervoer.jpg
Trouwvervoer
partyverhuur.jpg
Partyverhuur
weddingplanner.jpg
Weddingplanner
catering.jpg
Catering
beauty.jpg
Beauty
bruidskapsel.jpg
Bruidskapsels
sfeermakers.jpg
Sfeermakers
Photobooth-huren-categorie.jpg
Photobooth-huren
huwelijksnacht.jpg
Huwelijksnacht
vrijgezellenfeest.jpg
Vrijgezellenfeesten
Haaraccessoires_Bruiloft.jpg
Accessoires

 

Over ons en adverteren op Trouwen in Groningen.nl 
 

Trouwen in Groningen.nl  is een initiatief van Genista Communicatie uit Nijland (Fr). 

Binnen ons project 'Trouwen in Nederland' hebben wij als enig Trouwportal in ons land, pr provincie een unieke separate website ontwikkeld, waardoor de bezoekers bijna 100 % doelgroep zijn voor de bedrijven uit de provincie Groningen die zich bij ons presenteren naar de aanstaande bruidsparen uit eigen regio.

De snelste en meest overzichtelijke trouwsite van Nederland

Met gepaste trots mogen wij zeggen dat onze trouwsites als enige volledig zijn ingericht op de snelheid die de bezoekers op internet eisen.
Vanuit iedere pagina in onze website is de bezoeker met 1 klik in de categorie van zijn of haar keuze. Met iedere tweede klik is de bezoeker binnen in mogelijk uw eigen website.
Komt de bezoeker rechtstreeks in een categorie binnen via een zoekmachine, dan is hij/zij zelfs in 1 klik binnen in een website van 1 van onze partners. (lees: uw website).
Binnen enkele seconden heeft de bezoeker op Trouwen in Groningen.nl dus gevonden wat hij/zij zocht.
Door de overzichtelijkheid van de categorien en het hoofdmenu vanuit iedere pagina voldoen wij hiermee 100% aan het bezoekersgedrag op internet.  

 

Uw bedrijf op Trouwen in Groningen.nl

Wilt u dat uw bedrijf dagelijks gezien wordt door uw doelgroep tegen relatief lage kosten? Dat kan d.m.v. een uitgebreide bedrijfspresentatie met 4 foto's, adresgegevens en een directe link naar uw eigen website op Trouwen in Groningen.nl. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via het online contactformulier.

Acceptatie van uw aanvraag

Zonder K.v.K inschrijving is het niet mogelijk om op onze website te adverteren.
Tevens behouden wij ons het recht voor om vanuit branchebescherming n kwaliteitsbewaking van onze website, een aanvraag niet in behandeling te nemen als wij van mening zijn dat uw website geen kwalitatieve bijdrage levert aan ons concept of uw eigen branche. 

Het advertentiepakket: 5=1

 

1. Al uw producten en diensten duidelijk in beeld.

Adverteren is bij ons meer dan alleen een vermelding in 1 categorie. Wij bieden u uitgebreide bedrijfspresentaties in alle categorien waarin uw bedrijf actief is.

2. Subcategoriën

Naast de hoofdcategorien in de linkerkolom hebben we een groot aantal subcategorien ontwikkeld waarin uw bedrijf tevens gepresenteerd wordt. Deze subcategorien hebben de titel van de meest gebruikte zoektermen in de zoekmachines. Zo staat een Fotograaf bij ons niet alleen in de categorie Fotografen, maar ook in de subcategorien: Trouwfotograaf, bruidsfotograaf, Trouwreportage, Bruidsreportage en Trouwfoto's. En een Feestlocatie ook in Feestzaal, Bruiloftzaal, Zaalverhuur etc... Dit betekent  een meervoudige presentatie van uw advertentiepakket en dus ook van de vindbaarheid via de zoekmachines. Links bovenaan deze pagina ziet u onder de knop Kies een categorie het overzicht van alle categorien en subcategorien.

3. Gevonden worden op uw woonplaats

Alle categorien en subcategorien waarin uw bedrijfspresentatie wordt geplaatst, worden ook nog eens in combinatie met uw woonplaats aangemaakt, waardoor bovengenoemd pakket volledig in tweevoud vindbaar is in de zoekmachines.

4. Offertes aanvragen voor de trouwdag

Uw bedrijf wordt ook opgenomen in de database van de offerteaanvragen die de bezoekers online kunnen doen. Deze aanvragen krijgt u inclusief alle gegevens van de aanvrager doorgezonden, inclusief telefoonnummer, waardoor u rechtstreeks in contact kunt treden met de aanvrager.
Let op: Door de snelheid waarmee de bezoeker doorklikt naar uw eigen website zal er veelal rechtstreeks contact worden gezocht vanuit uw eigen website. De offerteaanvragen moeten gezien worden als extra toevoeging aan het totale advertentiepakket. Het aantal offerteaanvragen verschilt ook nog eens per categorie.

5.Trouwen in Nederland.nl

In het advertentiepakket zijn tevens extra bedrijfspresentaties opgenomen op onze landelijke website  www.TrouweninNederland.nl in de categorien waarin uw bedrijf actief is.

Prijsopgaaf aanvragen?

Hebben wij uw interesse gewekt met deze informatie? Vraag dan geheel vrijblijvend een prijsopgaaf aan via het online contactformulier. U ontvangt dan altijd binnen enkele werkdagen het advertentiepakket en de bijbehorende prijsopgaaf  per e-mail "op maat" voor uw bedrijf. 

Met vriendelijke groet,
Het team van TrouweninGroningen.nl
Sabina, Harrie, Gerda en Yvonne.
 

Twitter Trouwen in Twitter trouwennieuws Facebook Blog logo

Banner-BijZondere_trouwringen.jpg Groningen
de_schatkamer_juweliers_trouwringen.jpg Groningen
banner_trouwlocatie_de_pompstee.jpg Groningen
fotorette_bruidsfotograaf.jpg Groningen