bruidsmode.jpg
Bruidsmode
Trouwpakken.jpg
Trouwpak
feestlocatie.jpg
Feestlocaties
trouwlocatie.jpg
Trouwlocaties
trouwringen.jpg
Trouwringen
bedankjes.jpg
Bedankjes
fotograaf.jpg
Fotografen
trouwfilm.jpg
Trouwfilm
bruiloftmuziek.jpg
Bruiloftmuziek
bruidsboeket.jpg
Bruidsboeket
bruidstaart.jpg
Bruidstaart
trouwambtenaar.jpg
Trouwambtenaar
trouwkaart.jpg
Trouwkaarten
trouwvervoer.jpg
Trouwvervoer
partyverhuur.jpg
Partyverhuur
weddingplanner.jpg
Weddingplanner
catering.jpg
Catering
beauty.jpg
Beauty
bruidskapsel.jpg
Bruidskapsels
sfeermakers.jpg
Sfeermakers
huwelijksnacht.jpg
Huwelijksnacht
vrijgezellenfeest.jpg
Vrijgezellenfeesten
bruidsduiven.jpg
Bruidsduiven
partyschip.jpg
Partyschip
bruidsaccessoires.jpg
Accessoires

Old Dutch de Westereen - TrouwlocatieNaar de website van Old Dutch de Westereen - Trouwlocatie

Unieke trouwlocatie voor jouw bruiloft!

Old Dutch is al sinds jaar en dag een vertrouwde trouwlocatie. Met twee fantastische zalen met elk een compleet eigen uitstraling heeft Old Dutch voor elk bruidspaar wat te bieden. Vier je je bruiloft met een kleiner gezelschap? Dan is onze Irish pub of het bruine café misschien wel die gezellige ruimte die bij jouw feest past. Ook voor het diner kun je bij ons te kust en te keur. Je kunt kiezen voor ons zeer uitgebreide buffet, een luxe broodmaaltijd of natuurlijk een drie gangen diner. Of wat dacht je van een heerlijke barbecue op één van onze terrassen.

Het gemak van alles onder één dak

Wat is er nou fijner tijdens de mooiste dag van je leven dan wanneer je niet constant hoeft te verhuizen? Je kunt bij Old Dutch trouwen en deze dag afsluiten met een gezellige toast. Aansluitend kun je genieten van een kopje koffie met een prachtige bruidstaart om vervolgens heerlijk uitgebreid te dineren in ons restaurant. Na deze maaltijd staat de feestzaal voor je klaar waar je een gigantisch feest kunt geven! Dit allemaal op één locatie. Bovendien helpen wij bij Old Dutch je graag met het vinden van de juiste band of deejay die jouw feest naar een hoger niveau tillen. Ook op het gebied van trouwauto’s heeft Old Dutch een mooie aanbieding voor je klaar liggen.

All-in feest vieren kan al voor € 17,50 p.p.!

Dat veel aanbod niet altijd duur hoeft te zijn kun je in ons Partycentrum ondervinden. Wij werken met verschillende all-inclusive arrangementen waarbij je als bruidspaar precies weet waar je aan toe bent en niet naderhand voor verrassingen komt te staan. Een avond gevuld met 4 uren vrij drinken en diverse rondes met warme en koude hapjes boek je al voor slechts € 17,50 p.p. Bovendien rekenen wij geen zaalhuur en zijn ook onze vlotte bediening medewerkers bij de prijs inbegrepen.

Old Dutch Cateringservice komt op locatie

Af en toe heb je als stel een specifieke locatie in gedachten. Een locatie waar je samen een goed gevoel of een mooie herinnering aan bewaart. Een prachtig bos, of de schuur bij de boerderij van je ouders waar je bent opgegroeid. Zijn jullie ook een bruidspaar die zo’n locatie in gedachten hebben? Dan komt Old Dutch jullie graag een handje helpen. Wij kunnen behalve het verzorgen van een buffet of barbecue op locatie natuurlijk ook het feest, de inrichting en eventueel een tent voor je regelen, zodat je je nergens meer zorgen over hoeft te maken.

Een vrijgezellenfeest hoort erbij!

Ken jij iemand die binnenkort in het huwelijksbootje stapt en wil je hem of haar verrassen met een vrij-gezellig feest? Boek dan één van onze gezellige vrijgezellen-uitjes. Voor de dames kun je hierbij denken aan een Gooische Vrouwenavond en voor de heren hebben we een echte High Beer in huis. Ook kun je kiezen voor de spelshow Ready to Marry, welke voor zowel heren als dames geschikt is. Deze feesten kun je prima combineren met onze indoor BBQ, gezellig tafelgrillen of ons all-in buffetrestaurant.

Noarderstasjonsstrjitte 52-54
9271CL te WESTEREEN
Tel: 0511-442638
Email: info@old-dutch.com
Internet: www.old-dutch.com

 

Vraag hier direct een offerte of informatie aan bij:
Old Dutch de Westereen - Trouwlocatie


Naam* Trouwdatum
Woonplaats    
Email*    
Telefoon*    
Optie
Toelichting:*
Vul hier zo uitgebreid mogelijk uw wensen in.
 
Terug naar het advertentieoverzicht .
Twitter Trouwen in Twitter trouwennieuws Facebook Blog logo

fotorette_bruidsfotograaf.jpg Groningen
190_190_vierkant_1.jpg Groningen
de_schatkamer_juweliers_trouwringen.jpg Groningen
banner_trouwlocatie_de_pompstee.jpg Groningen