bruidsmode.jpg
Bruidsmode
Trouwpakken.jpg
Trouwpak
feestlocatie.jpg
Feestlocaties
trouwlocatie.jpg
Trouwlocaties
trouwringen.jpg
Trouwringen
bedankjes.jpg
Bedankjes
fotograaf.jpg
Fotografen
trouwfilm.jpg
Trouwfilm
bruiloftmuziek.jpg
Bruiloftmuziek
bruidsboeket.jpg
Bruidsboeket
bruidstaart.jpg
Bruidstaart
trouwambtenaar.jpg
Trouwambtenaar
trouwkaart.jpg
Trouwkaarten
trouwvervoer.jpg
Trouwvervoer
partyverhuur.jpg
Partyverhuur
weddingplanner.jpg
Weddingplanner
catering.jpg
Catering
beauty.jpg
Beauty
bruidskapsel.jpg
Bruidskapsels
sfeermakers.jpg
Sfeermakers
huwelijksnacht.jpg
Huwelijksnacht
vrijgezellenfeest.jpg
Vrijgezellenfeesten
bruidsaccessoires.jpg
Accessoires

Die Ene Dag - BruiloftmuziekNaar de website van Die Ene Dag - Bruiloftmuziek

Zingen tijdens de ceremonie

Jullie gaan trouwen! Dan hebben jullie vast al nagedacht over hoe deze dag er voor jullie uit zou moeten zien. Naast trouwambtenaar is Harriët huwelijkzangers. Samen met Tino zorgt ze voor prachtige bruiloftmuziek. Hoe de passie voor muziek ontstaan is? Harriët is al van jongs af aan al bezig met muziek. Ze is begonnen met pianolessen en heeft in haar jonge jaren diverse hoofdrollen in amateur-musicals gespeeld. Ze heeft in die tijd lessen gevolgd op het gebied van zang en dans. Na haar musical avontuur heeft Harriët in verschillende bandjes gezongen en hiervoor zelfs combolessen gevolgd bij Tino Duchateau. Tino kent Harriët al sinds hun jeugd en toen de "zingende trouwambtenaar" hem vroeg haar te begeleiden op bruiloften hoefde hij niet lang na te denken. Zo'n prachtige stem is een feest om te begeleiden!

Trouwceremonie

Jullie gaan trouwen! Een spannende dag waar veel bij komt kijken. Jullie hebben er vast al over nagedacht hoe deze dag er voor jullie uit zou moeten zien. Wat jullie nodig hebben, is iemand die goed luistert en van jullie ja-woord een onvergetelijk moment kan maken, waar natuurlijk ook een traantje bij weggepinkt mag worden. Een trouwceremonie met een gulle lach en een kleine traan.

Beëdigd trouwambtenaar

Het huwelijk is het belangrijkste verbond wat geliefden met elkaar kunnen sluiten. Ik zou het een eer vinden wanneer ik jullie in het echt mag verbinden. In een vrijblijvend gesprek bespreken we jullie wensen en komen we erachter wat jullie van mij verwachten. Als beëdigd trouwambtenaar mag ik jullie in iedere willekeurige gemeente in Nederland trouwen! 

Opnieuw elkaar het ja-woord geven

Toen jullie voor het eerst met elkaar trouwden was de tijd hoogstwaarschijnlijk anders dan nu. Toen was er misschien geen gelegenheid om een uniek feest te geven. Tijdens jullie koperen, zilveren of gouden huwelijk is het een mooi moment elkaar nogmaals het ja-woord te geven. Wat is er nu mooier dan elkaar voor de tweede keer het ja-woord geven ten overstaan van jullie eventuele kinderen, familie en vrienden. Het maakt niet uit waar je dit doet. Samen gaan we ervoor zorgen dat er een prachtige speech komt. Hierin wordt teruggekeken naar de jaren die achter jullie liggen en we gaan vooruitkijken naar wat misschien nog komen gaat.

Molenweg 39
8071AK te NUNSPEET
Tel: 0646714748
Email: harriet@dieenedag.nl
Internet: www.dieenedag.nl

 

Vraag hier direct een offerte of informatie aan bij:
Die Ene Dag - Bruiloftmuziek


Naam* Trouwdatum
Woonplaats    
Email*    
Telefoon*    
Optie
Toelichting:*
Vul hier zo uitgebreid mogelijk uw wensen in.
 
Terug naar het advertentieoverzicht .
Twitter Trouwen in Twitter trouwennieuws Facebook Blog logo

Banner-BijZondere_trouwringen.jpg Groningen
de_schatkamer_juweliers_trouwringen.jpg Groningen
banner_trouwlocatie_de_pompstee.jpg Groningen
fotorette_bruidsfotograaf.jpg Groningen